O kritinah

Strešne kritine Mebi Strešne kritine Mebi

Strešne kritine Mebi Strešne kritine Mebi

Strešne kritine

Pločevinasta strešna kritina je kakovosten izdelek, ki je rezultat dolgoletnega raziskovanja na področju preoblikovanja pločevine. V veliki meri je zastopana na trgu kot najboljša izbira za vse vrste stavb, od majhnih montažnih hiš in vikend objektov, do individualnih stanovanjskih hiš in velikih stanovanjskih in poslovnih zgradb. Ker se pločevinasto strešno kritino opečnih oblik pritrjuje s posebnimi vijaki s podložki v spodnji del ostrešja, je streha odporna proti močnemu vetru, zmrzali in tudi toči.

Trapezna pločevina podjetja Mebi d.o.o. je odličen in zanesljiv proizvod tako za pokrivanje streh, kakor tudi za izvedbo fasad oz. montažnih sten. Trapezna pločevina je izdelana v obliki panelov s točno dolžino in barvo v skladu z zahtevo kupca, tako da ni nepotrebne izgube materiala. Vse trapezne pločevine so izdelane iz barvane pocinkane pločevine različnih debelin, po naročilu pa tudi iz Al-pločevine, pocinkane in nerjaveče pločevine. Celotna serija trapezne pločevine ima izjemne tehnične lastnosti visoke zmogljivosti, ki jih podjetje Mebi d.o.o. izkazuje z ustreznimi certifikati uporabljenih materialov.

Lastnosti :

  • Odporna na točo
  • V obliki opeke, trapeza ali valovita
  • Naraven izgled
  • Od slemena do žleba v enem kosu
  • Več barvnih odtenkov
  • Z izolacijo ali brez
  • Primerna tudi za fasade
  • Vse naše kritine se izdelujejo v dolžinah in po naročilu kupca.

 

Ponujamo vam tudi strokovno montažo s strani naših kooperantov.

Vse oblike strešnih kritin vam lahko dobavimo z nanosom protikondenznega filca v roku 3 dni, v 7 barvnih tonih. Kakovost strešne kritine vam jamčimo tudi s certifikatom kakovosti.

Pri lastnem prevozu je lahko nakladni prostor največ 70 cm krajši od kritine. Za točnost dobave naročil prejetih ustno preko telefona ne odgovarjamo.
Vse cene veljajo za količine večje od 100m2. Embalaža v ceno ni zajeta. Lasten prevoz-lastna embalaža. Cene veljajo fco naše skladišče postavljeno tovornjaku ob bok. V nobenem primeru ne jamčimo za neprimeren transport. Evantuelne praske se reparirajo z ustrezno barvo. Kritina se ne sme rezati z rezalko-fleksom. Nad pocinkano kritino ne sme biti močnih pozitivnih kovin, zlasti ne bakra.

Vse naše kritine so narejene po Evropskem standardu SIST EN 14783:2013 in SIST EN 14782:2006