Kritine

normal Kritina S-Metal Normal je kritina opečne oblike, širine 1,15.neto pokriva 1,085 v širino. Kritina Normal je zaradi svojega lepega izgleda primerna tako za stanovanjska kot gospodarske objekte. Primerna je za položna ostrešja, kot tudi strma ostrešja. Izdeluje se v razlličnih barvah in materialih. Kritina se izdeluje v dolžini od 0,7m do 10,15 m. Zaradi lepega videza je primerna je za pokrivanje vseh stanovanjskih in drugih objektov z naklonom večjim kot 10%. Kritino S- metal Normal vam po želji dobavimo tudi z protikondenzno zašcito - Filcem. slika copy Kritina S-Metal Normal je kritina opečne oblike, širine 1,15.neto pokriva 1,085 v širino. Kritina Normal je zaradi svojega lepega izgleda primerna tako za stanovanjska kot gospodarske objekte. Primerna je za položna ostrešja, kot tudi strma ostrešja. Izdeluje se v razlličnih barvah in materialih. Kritina se izdeluje v dolžini od 0,7m do 10,15 m. Zaradi lepega videza je primerna je za pokrivanje vseh stanovanjskih in drugih objektov z naklonom večjim kot 10%. Kritino S- metal Normal vam po želji lahko dobavimo z nanosom protikondenznega FILCA
klasik Kritina S-Metal Klasik je kritina lepe oblike, širine 1,22 m. Neto pokriva 1,14 v širino. Kritina Klasik je zaradi svojega lepega izgleda primerna tako za stanovanjska kot gospodarske objekte. Primerna je za položna ostrešja, kot tudi strma ostrešja. Izdeluje se v razlličnih barvah in materialih. Kritina se izdeluje v dolžini od 0,7m do 10,15 m. Zaradi lepega videza je primerna je za pokrivanje vseh stanovanjskih in drugih objektov z naklonom večjim kot 10%. Kritino S- metal Klasik vam po želji dobavimo tudi z protikondenzno zašcito filcem. Screen Shot 2014-12-11 at 17.01.43
trapez_10 Trapezna pločevina TR-10, z višino reber 10 mm in pokrivno širino 1100 mm je odlična izbira za pokrivanje, fasadne obloge različnih vrst stavb, zlasti manjših industrijskih, kmetijskih in stanovanjskih objektov. Trapezna pločevina TR-10 je zelo vzdržljiva in zagotavlja ustrezen estetski videz, ne glede na vrsto objekta, na katerem je uporabljena. Uporablja se tudi pri sendvič gradnji kot spodnji (notranji) sloj sendviča. Trapezna pločevina TR-10 je prilagodljiva rešitev, saj jo lahko namestimo na različne vrste pod-konstrukcij, kot na primer beton, jeklo, les, itd. Možna je tudi uporaba na ločno ukrivljenih strehah oz. stenah. Pritrjuje se s posebnimi vijaki z neoprensko blazinico in jahačem v zgornjem območju profila strešne kritine. Priporočamo strokovno montažo pločevine.
trapez_20 Trapezna pločevina TR-20, z višino reber 20 mm in pokrivno širino 1100 mm je odlična izbira za pokrivanje, fasadne obloge različnih vrst stavb, zlasti manjših industrijskih, kmetijskih in stanovanjskih objektov. Trapezna pločevina TR-20 je zelo vzdržljiva in zagotavlja ustrezen estetski videz, ne glede na vrsto objekta, na katerem je uporabljena. Uporablja se tudi pri sendvič gradnji kot spodnji (notranji) sloj sendviča. Trapezna pločevina TR-20 je prilagodljiva rešitev, saj jo lahko namestimo na različne vrste pod-konstrukcij, kot na primer beton, jeklo, les, itd. Možna je tudi uporaba na ločno ukrivljenih strehah oz. stenah. Pritrjuje se s posebnimi vijaki z neoprensko blazinico in jahačem v zgornjem območju profila strešne kritine. Priporočamo strokovno montažo pločevine.
trapez_40 Trapezna pločevina TR-40, katere osnovna značilnost je izredna nosilnost pri velikih obremenitvah, je na voljo v standardni trapezni izvedbi z dodatnimi ojačitvami v spodnjem območju pločevine, ki ustvarjajo boljši estetski učinek na strehi in dodatno okrepijo to območje. Pokrivna širina trapezne pločevine TR-40 je 1000 mm, višina reber pa 40 mm, kar daje tej pločevini izjemo širok spekter uporabnosti. Trapezna pločevina TR-40 je v osnovi proizvedena iz prašno-barvane pocinkane pločevine, različnih debelin. Po naročilu pa tudi iz Al-pločevine, pocinkane in nerjaveče pločevine. Trapezna pločevina TR-40 je prilagodljiva rešitev, saj jo lahko namestimo na različne vrste pod-konstrukcij, kot na primer beton, jeklo, les, itd. Možna je tudi uporaba na ločno ukrivljenih strehah oz. stenah. Pritrjuje se s posebnimi vijaki z neoprensko blazinico in jahačem v zgornjem območju profila strešne kritine. Priporočamo strokovno montažo pločevine.
valovita Valovita oblika kritine je zlasti primerna za zamenjavo salonita. V širino pokriva 1000 mm, dolžine so poljubne. Za to kritino je lahko poletvano na razmaku 1 m in je dobavljiva z nanosom protikondenčnega Filca. Valovito kritino odlikujejo zlasti lep izgled, ugodna cena in nezahtevna montaža.
Vse naše kritine so dobavljive z nanosom protikondenznega filca.
izolacija